Misija i vizija poduzeća

V.S. VitaljinaMisija Konavoskog komunalnog društva je kvalitetna, sigurna i kontinuirana isporuka pitke vode krajnjim korisnicima, te odvodnja i pročišćavanje otpadnih voda po najvišim ekološkim standardima. Uz naglasak na brigu o zaštiti okoliša i očuvanje prirodnih resursa, KKD nastoji kvalitetom, točnošću i pouzdanošću pri realizaciji svojih usluga trajno ispunjavati potrebe i očekivanja svih onih koji koriste njihove usluge. Održavanjem objekata i uređaja komunalne infrastrukture u stanju funkcionalnosti, maksimalno se pogoduje održivom razvoju i interesima jedinica lokalne samouprave, gospodarskih subjekata i stanovništva.

Društvo želi i u budućnosti ostati na visokom nivou poslovanja, nastaviti prostor u kojem djeluje održavati ugodnim, čistim i poželjnim za život. Suvremenim pristupom razvoju vlastitih tehničko – tehnoloških resursa i ljudskog potencijala želi biti spremno na nove izazove i prilagodbu promjenama kako na lokalnoj, tako i na regionalnoj razini. Galerija tunela za kanalizaciju u Cavtatu

Konavosko komunalno društvo obvezuje se na poštovanje profesionalnih, poslovnih i etičkih normi u skladu s misijom i vizijom poduzeća. Stoga će veliku pažnju posvetiti ostvarivanju i zadržavanju visoke razine zadovoljstva kod korisnika, zapošljavanju stručnog i ambicioznog osoblja koje će se stalno razvijati i usavršavati, unapređenju tehnološke opremljenosti i izgrađenosti infrastrukture, preventivnom sprječavanju onečišćenja okoliša, te stalnom usklađivanju sa državnim i međunarodnim zakonima i normama.